Novinky - Calacatta viola mramor – romantická a luxusní volba

Calacatta violový mramor, protože jeho jedinečná textura a barva mramoru dodávají tomuto mramoru moderní a moderní vzhled, který si oblíbilo mnoho bytových designérů.

https://www.rsincn.com/countertop-slab-breccia-rose-calacatta-viola-marble-cut-to-size-product/

Patří mezi italskéCalacatta mramory, s mírně fialovou barvou a bílým pozadím.Dělí se na Calacatta Viola Violet, tak se jí také říkáFialový mramor Calacatta.

calacatta violový mramor 2

Vznešené a elegantní, prostě nádherné.Špičkové textury kamene na světě a luxus a rozmanitost šperků jsou spojeny do budovy a vzájemná záře a krása jsou soběstačné.Od celku až po část, jako u jemného produktu, by měl být každý detail promyšlen a oceněn.Calacatta violový mramorvytvoří kýžený elegantní styl bydlení.

Calacatta violový mramormá fialové vzory plynoucí ve své bílé struktuře.Textura je přirozená a plná jednoduché a elegantní krásy.Velmi se hodí do minimalistických, wabi-sabi, francouzských, amerických, lehkých luxusních a dalších stylů domácností.

calacatta violový mramor 3

Calacatta violový mramor pro sloup

calacatta violový mramor 5

Nyní jsou mramorové prvky nejen bohaté na barvy, ale také chytřeji využité v domácím prostoru, což opravdu podtrhuje kouzlo tohoto krásného mramorového kamene s vlastní texturou.Přírodní bílý mramorový vzor ve spojení s nejjednodušším designem je nenápadný a jemný s nádechem zdrženlivosti.Calacatta violový mramorje často vidět v designu luxusních domů.

Tato jedinečná přírodní textura mramoru dodává dílu silný pocit modernosti.Mnoho lidí rádoCalacatta violový mramora udělejte z něj jídelní stůl a konferenční stolek a aplikujte ho na ostrůvek a pozadí, protože nebude přehnaně okázalý, ale může také odrážet eleganci tak akorát.Temperament, přírodní materiály a jednoduchý a elegantní design podtrhují přirozenou úžasně vznešenost a vkus majitele.

calacatta violový mramor 4

Calacatta violový mramor pro schodiště

mramorové schodiště calacatta viola 7
mramorová stěna calacatta viola 8

Calacatta violový mramor na zeď

calacatta violový mramor 9

Mramor Calacatta viola na kuchyňskou desku

calacatta violový mramor 10

Calacatta violový mramor na desku stolu

calacatta violový mramor 12
calacatta violový mramor 18

Calacatta violový mramor na desku stolu

calacatta violový mramor 21
calacatta violový mramor 22

Calacatta violový mramor na desku stolu

calacatta violový mramor 23
calacatta violový mramor 20

Calacatta violový mramor na pracovní desku

calacatta violový mramor 17
calacatta violový mramor 25
calacatta violový mramor 14
calacatta violový mramor 11

Calacatta violový mramor do koupelny

calacatta violový mramor 16
calacatta violový mramor 19
4i calacatta viola

Calacatta violový mramorvzor představuje jakousi krásu přírodního výtvoru, je jedinečný, není omezován módními trendy, je druhem krásy volného vyjádření z mramorové dekorace.


Čas odeslání: Jun-08-2022